Какво е галванизирана стомана, тръби?

Какво е галванизирана стоманена тръба?

Поцинкована стоманена тръба е тръба, която е преминала през химичен процес, за да го предпази от корозия. Стоманата получава покритие в слоя от цинков оксид, защото този защитен метал не се ръждив като лесно. Покритието също така дава на тръбата по-трайни, трудно да се почеше завършек, че много хора намират за привлекателен. За безброй открития, морски, или индустриални приложения, поцинковани стоманени тръби е съществен компонент за производство.


Характеристиките на поцинковани стоманени тръби

Поцинкована стоманена тръба може да се намери почти навсякъде. Много хора живеят в стоманена рамка къщи и сгради често са направени с поцинковани стоманени покриви. Има множество стоманени детайли в автомобили, които да им помогнат да се предпази от лошото време, и той се използва в много морски приложения, благодарение на способността си да издържи на солта и елементите. Освен, че е евтин, издръжлив и ефективен, този метал е популярен, защото тя може да бъде рециклиран и използван многократно.


Използването на поцинковани стоманени тръби

Поцинкована тръба се използва основно за транспортиране на газ, отопление, .Galvanized тръба за вода, ръждата тръба и водата в тръбата стане жълт няколко години по-късно, не само замърсяват чист монтирането, и се смесва с бактерии; корозия, причинена от високо съдържание на тежки метали във водата, които причиняват сериозно увреждане на човешкото тяло health.The 60 секунди и 70 а, развитите страни в света започва да се развива нова тръба материал, за да деактивирате поцинкована тръба gradually.China министерство на строителството и други четири министерства изпрати цивилизация да забраните поцинкована тръба от 2000-та година.

 

Шу-E СТОМАНА осигури всички видове поцинкована тръба, включително в Arbon поцинковани тръби, неръждаема поцинковани тръби и спояване поцинковани тръби, което е преминало GB / T3090-2000. УС / T3091-2001, ASTM A53-2006 стандарт.

Ако искате да научите повече, моля пишете на: info@shew-esteelpipe.com , или се свържете с нашия мениджър продажби директно!