На запасите от ASTM A53 Група Б изцяло безшевни тръби от въглеродна стомана

ASTM A53 е въглерод   стомана   сплав , използван като конструкционна стомана или за водопроводни ниско налягане. Спецификациите на сплав се определят от ASTM International , в спецификация ASTM A53 / A53M.

A53 тръба предлага в три вида и две степени, A53 Тип F, която е надлъжно пещ челно заварени или непрекъснат заварен (клас А само), A53 Тип Е, която е надлъжно електрическото съпротивление заварени (класове А и В), и А53 Тип S , което е безшевни тръби, произведени от гореща обработка и евентуално студена обработка, стоманата (класове а и в). ASTM A53 тръба е оразмерен в съответствие с номинален размер тръба система (NPS). Това е често на разположение с националните тръба резба края или с гладки краища нарязани. Тя може да се използва за пара, вода и въздух пренасяне. Също така е заваряема и може да се използва в структурни приложения, въпреки ASTM A500 тръба, която е на разположение в същите NPS размери, е някъде предпочитани.

Това е стандартна, определен от организацията на стандартите ASTM International , доброволни организации за развитие на стандарти, които определят техническите стандарти за материали, изделия, системи и услуги

Наскоро продукт много тръба линия,

ако се интересувате от позицията,

Свържете се с нас, моля.

Tel: + 86-029-89104895
Факс: + 86-029-89104895
Е-мейл: info@shew-esteelpipe.com

Werwehwiuehiehakdnkasdnskldhkla dklas hlsak е skfnsakfnsakjfnsakjfnsakjfnsaklfnaskjlfnklnskfnsjfjdnknskjdededwdqDQwd