Тръби безшевни стоманени тръби и въглеродна стомана

Стоманена тръба безшевни стоманени тръби и Въглеродни

въглероден стоманени тръби

Стоманена тръба Безшевни (ГСМ) обикновено се навива от обикновен въглероден конструкционна стомана и сплави конструкционна стомана, е произведен най-, използвани главно за транспортиране тръба течност или структурни компоненти.

Стоманена тръба въглерод, съдържащ известно количество въглерод, силиций и манган.

Не съдържа други легиращи elements.The съдържание на силиций е обикновено не повече от 0.40% .В за да се гарантира, че въглеродна стомана химичен състав и механични свойства, трябва да се контролира на сяра и фосфор съдържание елемент под 0,035%. По този начин можем да се произвеждат висококачествени тръби от въглеродна стомана.

Въглероден класификация стоманени тръби

Ниска стоманена тръба въглерод, съдържание на въглерод е по-малко от около 0.25% .Design налягане е по-ниско от 10mpa масло, нефт и газ, и обществените медии.

Близкия въглеродна стомана тръба, съдържание на въглерод от около 0.25 ~ 0.60 процента, като 35 и 45 стомана;

Стоманена тръба висока въглерод, съдържание на въглерод е по-голямо от 0.60% .Това вид стомана обикновено не се използва в производството на стоманени тръби.

Полезността на стоманена тръба въглероден

Стоманена тръба въглероден разчита на регулиране на съдържанието на въглерод непрекъснато укрепване на механичните свойства на въглероден стоманени тръби, по този начин получаване на различни въглеродни стоманени тръби, които се определят съгласно съдържание на въглерод.

Някои може да се използва в производството на механична структура и структура на сграда и тръба течност предаване, etc.Also да се използва в селското стопанство напояване и вода за опазване инженерство, широка гама от приложения.

Разликата между въглероден стоманени тръби и безшевни стоманени тръби

1, Горещовалцувани безшевни стоманени тръби се извършва чрез метод перфорация без заваръчни lines.Sometimes за да се получи съответната форма и size.need допълнително в една тръба за гореща обработка след студен working.And въглеродна стомана тръба обикновено чрез многократно търкаляне производство на кръгли, квадратни, плоска форма и т.н.

2, безшевни стоманени тръби е най-използваната тръба в въглеродна стомана нефтохимическата production.but тръба използва по-широко.

 

Шу-E СТОМАНА осигури всички видове Carbon безшевни стоманени тръби, които е преминал GB / T8162 -2000, ASTM A53 -2006, JIS G3444   стандарт и др.

Ако искате да научите повече, моля пишете на: info@shew-esteelpipe.com