Разликата между шлифоване и Ролкови полиране за хидравличен цилиндър тръби

 skiving and burnishing Machine.jpg

Шлифоване и полиране процес валяк предоставят висококачествени хидравлични цилиндри с окончателното оразмеряване и създава желаното покритие модел за интериора на тръби или цилиндър сондирания.Те се използват в производството нахидравлични цилиндри.В сравнение с усъвършенстване на процеса, те са 80-90 % спестяване на време за машина, която намалява разходите за инструмент на метър на дължина и произвежда супер финиш повърхност, с диаметър допустимо IT8, като по този начин намалява запечатване износване, което го прави идеален за бутала.


Skiving Инструментът е многофункционален инструмент, използван в производството на хидравлични цилиндри. Шлифоване работи като това: две тънки чипове са отрязани висока скоростта на подаване (1-4 мм/rev) докато инструмента преминава през работа на парче. Тази операция за рязане определя крайния диаметър и отклонение отХидравлични тръби. Финално покритие Ra = 4-10 μm (skiving)

 

Полират според процесът се състои от натискане на закалени стоманени ролки или топки в повърхността на работа на парче и придаващи придвижване на същите. Ролкови полиране се извършва върху връщането инсулт. На пластичната деформация се извършва осигурява покритие на Ra = 0.05 - 0.20μm по-добре от изтеглящи смилане или дори хонинговане. Повърхностна твърдост се увеличава с приблизително 50 % (стомана).

 

Шлифоване има очевидни предимства в сравнение с усъвършенстване:

• 80-90 % спестяване на машина време, което намалява разходите за инструмент за метър дължина.

• Произвежда супер метализирана горна повърхност, с отвор толеранс от IT8, като по този начин намалява запечатване износване, което го прави идеален за бутала.

• Инструмента могат да бъдат оптимизирани за шлифоване и Ролкови полиране операции.

 

ПОКАЖА-E стомана предвижда наравно над дорник DOM и Компактдискове тръби където повърхността е стрес облекчение и отгряти и повърхностните покрития често осъжда 10-20 микро-инчов. Ако търсите за висока прецизност, хонинговане тръби, моля не се поколеба да се свържете с нас:info@shew-esteelpipe.com

 

Информационни ресурси: www.sandvik.coromant.com