Тестване на анти-корозия на прецизност Tube

T той антикорозионно тестване на тръба Precision

Прецизно тръба е един вид безшевни стоманени тръби с висока точност и висока brightness.Owing на своите спестявания тегло, устойчивост на корозия, тесни допуски и ниски разходи за обработка, тръба Precision се използва широко във всяка индустрия, като например автомобилостроенето, строителството, мебели, общоинженерен , отоплителни системи, опаковки и т.н. on.How за инспекция на антикорозионно покритие?

Тестване на анти-корозия на тръба Точност:

1, Покритие проверка и приемане

(1) Когато при и след изграждането повърхностно покритие, трябва да защитава покритието на детайла да се избегне летящата прах и други разни.

(2) Покритие след проверката, трябва да има единна и последователна цветно покритие, ярък цвят ясно, без бръчки кожа, без блистер, увисване, боядисани дефекти, като например изтичане.

(3) Метод за изпитване на покриващ филм thickness.the дебелина на филма се измерва чрез допир точка боя дебелина тестер, и обикновено се измерва три точка, да вземе средната стойност.

2, качество тестване

(1) проверка на качеството се използва методът на проверка за вземане на проби в съответствие с изискванията на проекта.

(2) Проверка чрез визуална повърхност .Covering трябва да е гладка, плоска, без мехурчета и бръчки, изпъкнала тумор и натиснете ръб трябва не покритие дефекти, като например неравности.

(3) дебелина филм се тества чрез магнитен дебелина тестер .В центъра и двата края на единична точност тръба, може да бъде измерена за всеки разстояние 1.5 m на обиколката на дебелина на bit.the филм трябва да отговарят на две 85%: 85% от дебелината на точката на измерване, за да отговаря на проектните изисквания, точката на измерване, което не достига дебелина на дизайн, минималната стойност трябва да бъде не по-малко от 85%.

(4) Проверка на точков отвор с отвор тестер, ако се установи, отвор, смилане с мелница шкурка;

(5) Ако дебелината на филма е недостатъчно или отвор, трябва повторно тествани след ремонт., Неквалифицираният тръба трябва да се поправи отново до квалификация.

(6) Адхезия check.draw на 60 Ъгъл разрез гребяха чрез покритие върху субстрата с помощта на твърди инструменти, след това използват адхезивна лента за поставяне на изрязаната част, след отстраняване на лепенка и спазване на драскотини, покритието трябва да бъде без отлепване.


Шу-E стоманена тръба доставяме широка гама от стоманени тръби точност съгласно EN 10305 и ASTM А519 Ние също така да предоставя на своите клиенти продукти на базата на определен тяхната техническа requirements.please Email за: info@shew-esteelpipe.com да научите повече!