Стоманена тръба за цилиндър система строителство

Стоманена тръба за цилиндър система строителство


Cylinder cutaway.png

 

Пневматичен цилиндър и хидравличен цилиндър са най-използваните системи за контрол. Когато хидравлични или пневматични системи трябва да произвеждат линейно движение, цилиндри си най-важният компонент се превърне чрез превръщането на течност под налягане и поток към сила и скорост съответно. Тя има много приложения, особено в строително оборудване (инженерингова превозни средства), производство на машини, както и гражданското строителство.

 

В пълен цилиндър система тези пътеки може да се наложи: бутални, барел, Биела, уплътнители и други части. В практически инженерно строителство тези материали могат да бъдат избрани за цилиндър система строителство, никелиран месинг, алуминий и дори стомана и неръждаема стомана. В зависимост от нивото на товари, влажност, температура и инсулт дължини зададен съответните материали могат да бъдат избрани.

 

Студена завършен прецизни стоманени тръби са широко използвани в цилиндър система конструкция с характерните си особености: свободен избор на непрекъснато размери, висока точност на размерите, глоба качество на повърхността, дефинирани от механични свойства. Тези предимства правят стоманени тръби, подходящ за употреба в хидравлични и пневматични системи.

 

Steel тръби за цилиндър строителство сабезшевни студено завършен прецизни стоманени тръби са произведени чрез усъвършенстване и шлифоване и Ролкови полиране на вътрешния диаметър.Пневматичен цилиндър стоманена тръба и хидравличен цилиндърстоманени тръби за доставка на ПОКАЖА-E стомана:

Стандартите: EN 10305-1 /-2, EN 10216-1 /-3, DIN 2391 - 2

Доставка състояние: + SR (студено изтеглени и стрес облекчение); + N / + QT (нормализирани/угасне и закалено); + C(cold drawn, hard).

Категории: E235 E335, ST52...

Външен диаметър: 30 мм - 380mm

Дебелина на стената: до 25 мм

Дължина: 6 м

Вътрешен диаметър точност: Подтип H7 и Н8, H8

Вътрешна Rougness: RA0.1um - RA0.2um

 

За хидравлични системи, предмет на директивата за оборудване на налягане, EN 10216 част 1 или DIN2391 се отчитат главно. Тръби, снабдени със сертификат за инспекция 3.1 в съответствие с EN 10204 и ISO 10474.ПОКАЖА-E стомана предоставят широк спектър от студено изтеглени безшевни и заварени тръби за производство на цилиндър конструкции.