Стоманени тръби за химически торове индустрия

Стоманени тръби за индустрията на химическите торове

 

Производството на химически торове ще излъчва силно киселинни и високо корозивни газове като сярна киселина при производството на амониев сулфат и амониев фосфат. Някои торове са по-корозивни, особено ако се разпадат или реагират, за да произвеждат агресивни вещества. Отровните преносители на пара и течности са голям проблем и се нуждаят от свойства на превъзходна корозия, топлинна устойчивост и висока температура.      

Steel pipe for chemical fertilizer industry.jpg

Стоманена тръба с високо налягане, използвана за тор за въглеродна стомана и безшевна тръба от легирана стомана. Те са подходящи за   химическо оборудване и тръбопровод в случай с работна температура - 40-400 ℃ и работно налягане за 10-32 милиона Mpa за пренос на амоняк, карбамид, метанол и други media.Cheap въглеродна стомана често се използва за съдържание на торове химикали, но адекватно почистване на повърхността , подготовка и покритие са необходими. Алуминиевата или Ni-базирана стоманена тръба е показала цялостна полза за течността при тригодишни тестове за обслужване.

steelpipe for boiler.jpg

Топлообменникът за химически торове се използва за пренос на пара и течност. Освен това масивът е идеален и за оползотворяване на отпадъчна топлина, изпаряване на течност и кондензация на пари. Днес модерната индустрия за химически торове използва неръждаеми безшевни стоманени тръби срещу хлориди и хлороводородна киселина или органична киселина.

 

SHEW-E STEEL е производител, доставчик и търговец на никелова сплав тръба за торове индустрия. Нашите изделия от неръждаема стомана и легирани стоманени тръби се използват широко в топлообменниците и тръбопроводните системи при производството или преработката на сярна киселина, азотна киселина и фосфорна киселина. тръбни нужди, обадете ни се или ни пишете на адрес info@shew-esteelpipe.com