Неръждаема стомана

Тръба от неръждаема стомана


Тръбата от неръждаема стомана , наречена хонингова тръба от неръждаема стомана, се произвежда чрез изтегляне от неръждаема стомана или студено изтеглена безшевна гладка епруветка, където повърхността е облекчена и обработена. Тръбата за студена изтегляща се безшевна тръба от неръждаема стомана, след прецизно изстъргване и смилане, повърхностната точност може да бъде Отговарят на международните стандарти, тя може да се използва директно и спестете време и разходи, ако е необходимо преработка. Неръждаема стомана усъвършенствани тръби е подходящ за химическата промишленост машина, медицинско оборудване, хранителни машини, корабни машини, полупроводникови свободни машини.

 

Спецификацията на тръби от неръждаема стомана : stainless Steel honed Pipe.jpg

Степени 304, 304L, 316, 316L и 316Ti

Точност на вътрешния диаметър: H8, H9, H10

Вътрешна грапавост: Ra0.6um Макс.

Правност: 1.5 / 1000mmMax.

Материал: JIS SUS304, SUS316

Форма: безшевна

Други спецификации и изисквания могат да бъдат направени от клиентите.

 

Характеристиките на тръбата от неръждаема стомана:

1) добра устойчивост на корозия и твърдост.

2) добра устойчивост на абразия. Неравностите на стоманената тръба могат да бъдат подобрени и да достигнат Ra 0,08 микрона.

3) нисък магнетизъм и якостта на умора се е увеличила с 30%

4) дълъг живот и по-ниски ръчни разходи.


SHEW-E STEEL PIPE е доставчик на тръби от неръждаема стомана за тониране / прецизни тръби от неръждаема стомана . Ние можем да отговорим на повечето стандарти JIS SUS304, SUS316, особено от неръждаема стомана 304 усукани тръби , 304L безшевна неръждаема стомана .

Изпратете имейл на: info@shew-esteelpipe.com, за да научите повече!