Избор Техники на тръба с високо качество дебела стена Хонинговането

Хонинговане тръба с тънка стена не е лесно да вземете най-добрата, хонинговане тръба с дебелина на стената избор все още по-трудно, но толкова дълго, колкото на капитана на няколко места, можем да изберем подходящ и качеството на дебелостенни хонинговане тръба .

Първото нещо, което да се знае, е, че с добро качество с дебелина на стената на тръбата усъвършенстване повърхност е крос климата мрежова, в полза на смазочни масла и съхранение на масления филм остане така от тази гледна точка може да бъде идентифициран. В същото време, но също така има по-висок процент на повърхността лагер, за да бъде в състояние да понесе по-голям товар, устойчивост на износване, да се подобри срока на експлоатация на тръбата.
За да се получи висококачествен хонинговане тръба с дебела стена на тръба, хонинговане скорост трябва да бъде ниска, и модифициран асфалт и отвора е контактна повърхност, като хонинговане детайла нагряване до сумата е много малка, за да се гарантира детайла повърхност почти никакви щети топлина и влошаване слой, малка деформация.