Механизирана Операционна Почистване устройство от Хонинговането Tube

Механично устройство операция хонинговане почистване тръба

Дали използва хонинговане тръба или усъвършенстване на тръба в инвентара, се изисква да се постигне определен стандарт чрез почистване, обаче, традиционните ръчни методи за почистване са времеемки и трудоемки. Ако това може да се постигне някаква механична операция, след операцията е добро.

Това най-накрая е постигнато, а усъвършенстване на тръба за почистване на устройството се появява в исторически момент, това устройство се състои от носеща рама, маса за почистване, моторно, а челюстта Чък и устройства четири в няколко части на. Таблицата с почистване е разположена върху носещата рама, а другия край е снабден с подвижна станция на другия край на мотора. В този случай, мобилната станция може подредени в почистването на бюрото под хидравлично устройство да се движи напред и назад, а след това завърши операциите по усъвършенстването тръба за почистване.
Структурата на устройството е много проста, толкова дълго, колкото патронника на четири челюст остана хонинговане тръба, двигателят може да управлява бързо въртене; в същото време, шомпол чрез мобилната станция е хидравлично задвижване предварително, при почистване на топката в усъвършенстване на униформата на тръбата напред и усъвършенстване на тръбата да се върти, така че по-чисти почистване, почистване ефект е по-добре.