Индийски сурова стомана производство расте бързо

Индийски производство на сурова стомана расте бързо

Свят стомана асоциация (WSA) публикува 67 информационни производство на сурова стомана страни и региони стомана за производство в света от февруари и първите два месеца на тази година.

общите данни на сурова стомана в индустрията на основните страни от стомана за производство и региони през януари-февруари, 2017, показани на следващата фигура.

производство на сурова стомана


В допълнение, степента на света използване на 67 страни и региони на сурова стомана достига 70,3% през февруари 2017 г., се увеличи с 4% спрямо същия период на миналата година, и се увеличава с 1.1% от януари .Това означава, че световната стоманодобивна индустрия е във възход и производството на стомана продължава да расте с неотслабваща сила.

От Япония и Индия, промените в производството на желязо стомана през последните десет години, може да се види, че Япония суров изход стомана е по-стабилна като цяло, от порядъка на темповете на растеж на климата е малко; производство на сурова стомана в Индия се увеличава и нараства бързо и от време на време се увеличи повече от 10%.

Ако индийски темп на растеж на производството на сурова стомана достига повече от 10% през 2017 г., това означава, суров производство на стомана индийски ще пробие сто милиона тона и достига повече от 105.2 милиона тона, ще замени Япония като втората по големина производство на сурова стомана в света ,

 

Шу-E СТОМАНЕНИ видове захранваща тръба на стоманени тръби, базирани на различни модели Ние също може да предостави на клиентите си продукти, базирани на определен тяхната техническа requirements.please Email за: info@shew-esteelpipe.com за да научите повече!