Как прецизността би могла да бъде точна стоманена тръба?

Как прецизността може да бъде прецизна стоманена тръба?

Precision steel pipe.png

Точна стоманена тръба: максимална точност и минимални допуски

SHEW-E STEEL PIPE предлага прецизни стоманени тръби с външни диаметри от 30 до 380 мм и дебелина на стените до 25 мм, за да отговарят на широк спектър от приложения.

Използването на стоманени тръби Precision е разнообразно и варира от употреба в строителни машини, пробиване и закотвяне инженерство, енергетика, автомобилостроене, селскостопански машини и кранове за механични инженерни приложения до приложения за тръбопроводи в хидравлични и пневматични и използвани в ролкови, Цилиндрична конструкция.

Безшевни студено изтеглени точни стоманени тръби съгласно EN 10305-1

Заварени прецизно изтеглени точни стоманени тръби съгласно EN 10305-2

Характерните особености на прецизно изработените стоманени тръби са:

• Издръжлива конструкция и определени механични свойства

• висока точност на размерите

• фино качество на повърхността

• устойчив на корозия

За безшевни прецизни стоманени тръби Това прави тръбите от прецизна стомана, изработени от студено, особено подходящи за хидравлични и пневматични системи.

Тръбите за точност съгласно EN10305-2 се произвеждат при процес на студено формоване.Толецията и размерите на епруветките EN10305-2 са показани по-долу.

Tolerance and Dimensions of EN10305-2 tubes_副本.jpg

В резултат на процеса на студено формоване толерансите на диаметъра и дебелината на стените са значително намалени в сравнение с горещо валцуваните тръби. Възможно е промяна на отклоненията поради причини от машинна обработка.

ПОВЕЧЕ ИНФОМАЦИЯ, ВИЖТЕ ТРЪБОПРОВОДИТЕ ОТ ШЕВ-Е