Хубава тръба за хидравличен цилиндър

Тръба за хидравличен цилиндър

Опитни торти

Тръбопроводите се изработват чрез изработване на неръждаема стомана, хром или алуминий върху дорник или студено изтеглена безшевна тръба, където повърхността се отслабва и се охлажда.

Материал на цилиндричната тръба: JIS STKM 13C , DIN ST 52 , ASTM A519, SAE 1020 и заварена тръба: DIN ST 52.3 Са осигурени. Тръбите ST52 и тръбите ST52.3 с добра способност за заваряване и висока пропускателна способност издържат на по-високо налягане и имат добра устойчивост на удар при ниски температури. Подходящ за леене и друга допълнителна обработка.

Безшевната стоманена хидравлична цилиндър Honed Tube издържа на по-високо налягане от заварената тръба без разделяне. Но кръговината на заварените щамповани бъчви е по-добра от безшевната тръба. След оформянето, цилиндричната стоманена цилиндрична тръба с механична структура има прецизен диаметър, гладка повърхност и отлично представяне на маслото. Този вид хидравлична цилиндрична тръба и пневматична тръба за цилиндри работят гладко без паузи и имат по-дълъг експлоатационен живот в цилиндрите. Отнася се за тръби с хидравлични цилиндри, тръби с пневматични цилиндри, мотокари, кранове, багери, щанцови машини и други видове автоматични машини за спестяване на труд.

 

SHEW-ESTEEL осигурява изтеглена надлъжна дорника (DOM) стоманена тръба, при която повърхността се освобождава от напрежение и се загрява, а повърхностните покрития обикновено се поръчват 10-20 микро инча. Ако търсите точни тръби с висока точност, моля не се колебайте да се свържете с нас: info@shew-esteelpipe.com