Търсите ли хранителни продукти от неръждаема стомана?

Търсите хранителна тръба от неръждаема стомана?


Неръждаемите стомани се използват широко в производството и преработката на храни и напитки за производство, съхранение и транспортиране в насипно състояние, приложения за подготовка и представяне. В зависимост от избрания клас неръждаема стомана, те са подходящи за повечето класове храни и напитки.

Хранително-вкусовата и ресторантьорската индустрии, плюс млекопреработвателните предприятия, бирата, винопроизводството и заводите за преработка на храни, зависят от неръждаемата стомана, за да отговарят на високите стандарти, необходими за безопасното производство на техните продукти.

Типове от неръждаема стомана Типове тръби тип 304, 316 тръби и 430L често се определят като сплави за контакт с храни.


Тръба от неръждаема стомана за хранителни цели 304/316

Аустенитната структура позволява тя да бъде дълбоко изтегляна без междинно отгряване, което прави това качество от неръждаема стомана по избор при производството на мивки, кухи изделия и котли.Тези класове работят ускорено бързо. За облекчаване на напреженията, предизвикани при тежко формоване или предене, частите трябва да бъдат напълно закалени или да се реже възможно най-бързо след образуването им.

Подложени на корозия в клетъчни условия и при напукване на корозия над 50 ° С. Поддържане на устойчива на питейна вода до около 1000 mg / L хлориди при температури на околната среда, намалява до около 500 mg / L При 60 ° C. Обикновено се счита за "морска неръждаема стомана" - но не е устойчива на топла морска вода.  

Дали тръбата 316 е единствената неръждаема стомана, която е класифицирана като "хранителна"?

Класовете "316" (1.4401 / 1.4404) често се наричат "храни", когато се използват за вода.

Не е известна официална класификация за това, така че, в зависимост от приложението, еднакво често срещаните класове 1.4301 и 1.4016 могат да бъдат подходящи за преработка и обработка на храни, като се има предвид, че класирането по класове на устойчивост на корозия може да се приеме като: -

1.4401 / 1.4404 (316 тръби)> 1.4301 (304 тръби)> 1.4016 (430 тръби)


ТРЪБНА ТРЪБА ОТ ШЕВ-Е Доставка видове стоманени тръби на базата на различни models.we също може да предостави на клиентите с продукти на базата на техническите им изисквания.напред Изпрати на имейл на: info@shew-esteelpipe.com да научите повече!