Когато стоманени тръби се използват в стоманобетонни тръбовидни мостови мостове, за тези, които трябва да знаете.

Когато стоманени тръби, използвани в стоманобетонни тръбовидни аркови мостове, за тях трябва да знаете.През 1990 г. в Китай е построен първият арменен мост, изпълнен с стоманени тръби (CFST) . CFST арка мост е специалният дизайн в Китай, който използва стоманена тръба за изграждане на арка ребро, след това излива бетон в нея.

CFST структурата е една от стоманобетонните композитни структури. Тя има по-добра якост от тази на зидария или стоманобетон и може да осигури по-голяма скованост от стоманените тръби. Самата тръбна арка може да бъде издигната с по-леко самочувствие и отлична твърдост. Тогава бетона може да се напълни в епруветките, за да се образуват CFST структури. Следователно, CFST арките мостове могат да отговарят на изискванията за икономия, спестяване на материали, лесен монтаж и висок капацитет за товарене. С тенденцията за увеличаване на използването на стоманени материали и намаляване на труда в мостовото строителство поради бързото развитие на икономиката, CFST археолът се превърна в добра алтернатива за постигане на равновесие между стоманобетонните аркови мостове и стоманените аркови мостове. Освен това има по-приятен външен вид.

BOSIDENG Янгце Ривър мост, е най-голямата CFST (бетонна напълнена стоманена тръба) арка в света с 530 метра. Също така, третата по големина арка, точно зад моста CHAOTIANMEN и LUPU bridge.Located в окръг HEJIANG, Luzhou, Съчуан.

Тогава бетонните напълнени стоманени тръбни мостове се строят, кой тип стоманена тръба е подходящ?

BOSIDENG Yangtze River bridge.jpg

Тръбата JIS G3444 е широко използвана в стоманобетонните тръбовидни мостови мостове с висока якост на опън, гладко вътрешно покритие и твърдост. Този японски промишлен стандарт определя тръбите от въглеродна стомана, използвани за гражданско строителство, архитектура, стоманен мост, стоманени кули, скелета и Друга структура.G3444 въглеродна стомана тръба за общи структури се използва най-вече.


Като доставчици на тръба от въглеродна стомана JIS G3444 , SHEW-E STEEL PIPE е специализирана в JIS G3444 Материали STK400   И STK490 . Ние също можем да предоставим на клиентите продукти на базата на техническите им изисквания.Продайте електронна поща на адрес: info@shew-esteelpipe.com Да научите повече!