Китай износът стомана ще останат високи през 2017 г.: доклад

ПЕКИН - износът стомана в Китай ще останат високи през 2017 г. се дължи на ниска консумация на вътрешния пазар и в бавен рационализация капацитет, неотдавнашен доклад посочи, прогнозиране износ на 100 милиона тона през тази година.

Международната рейтингова агенция Fitch очаква китайски явното потребление на стомана да останат между 700 и 705 милиона тона през тази година, което отразява забавяне на растежа имот, стабилен ръст на инвестициите в инфраструктура, както и благоприятните прогнози за китайски коли и потреблението на уреда.

От друга страна, рационализация капацитет ще продължи да бъде ключова тема на сектора, с краен срок от 14 милиона до 27 млн.т. годишно до 2020 г., в стоманодобивната промишленост.

В резултат на това, износът трябва да останат високи през 2017 г. като китайските производители да продължат да се ползват от обменния курс на юана и по-ниски цени суровините, заключава докладът.

Пренаситен стоманена тръба на Китай преживява години на резкия спад на цените и фабричните спирания поради бавното икономика. Въпреки това, с насърчение от възходящата тенденция на цените от началото на тази година, много заводи за стомана са възобновяване на производството

Ние сме специализирани в износа видове стоманени тръби и стоманени тръби на повече от 20 години опит в целия свят Ако имате нужда от каквито и да било видове стоманени тръби, просто изпратете по пощата с: info@shew-esteelpipe.com