ASTM A179 Безшевна тръба от топлообменник от въглеродна стомана

ASTM A179 Безшевна тръба от топлообменник от въглеродна стомана
Чат сега
Информация за продукта

ASTM A179 Безшевна тръба от топлообменник от въглеродна стомана

Шанси Shew-E стоманени тръби Ко ООД   Е един от професионални ASTM A179 безшевни въглеродна стомана топлообменник тръба производители и износители, ние можем да предоставят на безшевни тръби от въглеродна стомана, cds тръби и cds tubing.Добре дошли в анкета ни. Ние ще направим всичко възможно на качество и цена, за да ви подкрепят.

ASTM A179 покрива минимална дебелина на стените, безшевни студено изтеглени нисковъглеродни стоманени тръби за тръбни топлообменници, кондензатори и подобни апарати за пренос на топлина. Тръбите се изработват безшевно и се изтеглят на студено. Трябва да се извърши анализ на топлината и продукта, при което стоманените материали трябва да отговарят на необходимите химични състави на въглерод, манган, фосфор и сяра. Стоманените материали също трябва да бъдат подложени на изпитване за твърдост, тест за сплескване, изпитване на изгаряне, фланецов тест и хидростатичен тест.

Стандарт:   ASTM A179

Клас: ASTM A179


Производствен процес:

Безшевни и студени

Shannxi Shew-E стоманени тръби Лимитед е един от водещите астма а179 безшевни тръби доставчици тръба, както и известен такъв производител, оборудвани с много професионални астма а179 безшевни тръби фабрика бойлер, добре дошли да закупят висококачествена астма а179 безшевни бойлер тръба от нашата компания.


 

Запитване