SHANXI SHEW-E стоманени тръби Ко ООД   

SHEW-E стоманени тръби е професионална компания, посветена на производството, продажбите и износителите honed тръба , прецизни стоманени тръби и легирани стоманени тръби се придържат ASTM A106, ASTM A335 , ASTM A 53, EN10305 стандарти и др.

Нашият международен бизнес, създаден през 2008 г., имахме 15 години продажби бизнес в Китай преди това. По време на вътрешното развитие на нашия бизнес, ние създадохме една зряла и надеждна верига за доставки. За нашите клиенти да предоставят професионални, висококачествени услуги.

През 2008 г. започнахме да проучваме пазарите в чужбина. Разчитайки на години опит в бизнеса, ние гарантираме качеството на продуктите от източника, с ефективна корабоплавателна система, за да отговорим на изискванията на клиента, и активно комуникираме с клиентите, за да разрешим проблемите на клиентите и да отговорим на нуждите на клиентите.

През последните 9 години обслужвахме клиенти в 18 държави, в които се съдържат Аржентина, Камбоджа, Чехия, Индия, Индонезия, Мексико, Мароко, Пакистан, Саудитска Арабия, Испания, Тайланд, Украйна, Виетнам и др.

Нашият професионален екип за продажби и техническа поддръжка може да предостави от котировката, стокови инспекции, транспортиране, плащане, митническа декларация и серия от проблемни решения, може да реши целия проблем за вас.  

Ние настояваме за честност, принцип за качество на първо място, за да се отнасяме към всеки клиент и в крайна сметка да постигнем изгодна ситуация.Защо да изберем нас


Бърза обратна връзка

Когато получим офертата, нашият екип по продажбите ще се свърже с Вас възможно най-бързо.

Стойност Добавяне на услуги

Нашата фабрика предлага стойност добавяне на услуги, като Shot Blasting, прецизен тръба рязане, рязане и ролка Grooving, изработка на тръби по избор, тръби Threading, тръби Beveling, покритие и безразрушителен тестване.

Техническа поддръжка

Нашите инженери и металурзи са експерти по корозия, напукване на корозия на напрежение и топлопроводимост. Те могат да Ви помогнат да изберете най-добрия материал за вашата кандидатура на най-ниска цена.

 

Добре дошли в нашия имейл: info@shew-esteelpipe.com