SHAANXI SHEW-E STEEL PIPE CO., LTD, е основана през 2008 г., е професионален производител и доставчик на безшевни стоманени тръби и титанови сплави , с годишно количество продажби от 50 000 тона на вътрешния и задграничния пазар.


Нашите основни продукти:

Тръба за газов цилиндър (EN 10297-1 34CrMo4, ASTM A519 4130X, JIS G3429 STH 22, GB / T 18248/28884 34CrMo4)

Високотемпературни стоманени тръби (ASTM A335, ASTM A213, EN 10216-2)

Нискотемпературни стоманени тръби (ASTM A333 / A334 Gr. 1, 3, 6, 8)

Титанови сплави (ASTM B338, ASTM B348, ASTM B265, ASTM B861 / B862)


Нашите продукти се прилагат добре в областта на котли, петрохимикали, електричество, корабостроене, автомобили, машини и др.


Разчитайки на дългогодишния бизнес опит, ние гарантираме качеството на продуктите от източника, с ефективна система за доставка, отговаряща на изискванията за време на клиента, и активно общуваме с клиентите, за да решим проблемите на клиентите и да отговорим на нуждите на клиентите.


През последните 10 години ние обслужвахме клиенти в 18 страни, което съдържа Аржентина, Камбоджа, Чехия, Индия, Индонезия, Мексико, Мароко, Пакистан, Саудитска Арабия, Испания, Италия, Тайланд, Украйна, Виетнам и др. Ние предлагаме достоверност и компетентност, автентичност относно качеството и произхода на материалите, професионални съвети и др.


Ние поддържаме изчерпателен опис на специализирани метали и титанови мелници в кръгла лента, ламарина и плоча, намотка, тръби и тръби, тръбни фитинги, фланци, изковки, предлагайки голямо разнообразие от степени и размери с времена на изпълнение, за да задоволим вашите производствени нужди. Ние настояваме за честност, първо качество на принципа, за да се отнасяме към всеки клиент и в крайна сметка да постигнем печеливша ситуация.


Защо да изберете нас


Бърза обратна връзка

Когато получим офертата, нашият екип по продажбите ще се свърже с вас в най-кратки срокове.

Услуги за добавяне на стойност

Нашата фабрика предлага услуги с добавена стойност, като изстрелване, прецизно рязане на тръби, рязане и валцоване, специално производство на тръби, резба на тръби, скосяване на тръби, покритие и неразрушително тестване.

Техническа поддръжка

Нашите инженери и металурзи са експерти в областта на корозията, корозионното напукване и топлопроводимостта. Те могат да ви помогнат да изберете най-добрия материал за вашето приложение с най-ниска цена.

Нашият професионален екип за продажби и техническа поддръжка могат да осигурят от офертата, проверка на стоките, транспорт, плащане, митническа декларация и серия от решаване на проблеми, могат да решат целия проблем за вас. Добре дошли изпратете имейл до нас: info@shew-esteelpipe.com